Latues(Carpenter)

Detajet e punës

Kriteret:

Të njohë planet e përgatitura nga arkitekti

Të ekzekutojë planin e parashikuar

Aftësi të mira analitike


Kushtet tjera:

Minimumi 3 vite përvojë pune

Njohje e materialeve, metodave dhe mjeteve për kryerjen e punëve bashkëpunues në grup

Koordinim me përgjegjësin e punishtes

Apliko ne kete pozite te lire te punes. Dergo informacionet tuaja duke plotesuar formen e me poshtme dhe ne do te ju kontaktojme sa me shpejte rreth detajeve tjera.

Jeni pranuar ne kete pozite? Aplikoni per vize pune. Dergo informacionet tuaja duke plotesuar formen e me poshtme dhe ne do te ju kontaktojme sa me shpejte rreth detajeve tjera.

Keni nevoje per resume para se te aplikoni per kete pozite te lire? Plotesojeni formen e meposhtme dhe ne do te ju krijojme resumen per ju.

Shpallje Tjera

Rreth Nesh

HR Consultancy Kosova ofron shërbime të klasit botëror në Kosovë, duke kontribuar në këtë industri në ngritjen e vazhdueshme të cilësisë së shërbimeve të BNj në Kosovë si industri relativisht e re.