Mjeshtër për mure të thatë – KNAUF

Detajet e punës

Përshkrimi i punës:

Të ketë përvojë të dëshmuar si mjeshtër

Të kuptojë dhe të plotësojë planin në terren

Të dijë dhe të vendosjen e konstruksionit dhe pllakave

Kriteret:

Shkathtësi organizimi

Të ketë së paku 3 vite përvojë

Të ketë shkathtësi të mira komuniki

KUSHTET E KONTRATËS:

Lokacioni: Prishtinë
Orari punës : E hanë e shtunë (07:00 -16:00)
Ushqimi: I siguruar nga kompania.

Apliko ne kete pozite te lire te punes. Dergo informacionet tuaja duke plotesuar formen e me poshtme dhe ne do te ju kontaktojme sa me shpejte rreth detajeve tjera.

Jeni pranuar ne kete pozite? Aplikoni per vize pune. Dergo informacionet tuaja duke plotesuar formen e me poshtme dhe ne do te ju kontaktojme sa me shpejte rreth detajeve tjera.

Keni nevoje per resume para se te aplikoni per kete pozite te lire? Plotesojeni formen e meposhtme dhe ne do te ju krijojme resumen per ju.

Shpallje Tjera

Rreth Nesh

HR Consultancy Kosova ofron shërbime të klasit botëror në Kosovë, duke kontribuar në këtë industri në ngritjen e vazhdueshme të cilësisë së shërbimeve të BNj në Kosovë si industri relativisht e re.