Armirues (Rebar)

Detajet e punës

Përshkrimi i punës:

Vendosja dhe sigurimi i shufrave, kabllove ose rrjetet e çelikut në forma
betoni, duke përdorur mbërthyes, makineri për lakimin e shufrave, flakërim
ose vegla dore.

Prerja e shufrave në gjatësitë e kërkuara, duke përdorur gërshërë metalike, sharrë hekuri, prerëse shufrash.

Vendosja e blloqeve nën armaturë për të mbajtur shufrat jashtë kuvertës,
me qëllim të përforcimit të dyshemeve.


Kriteret:

Minimumi 3 vite përvojë pune

Njohje e materialeve, metodave dhe mjeteve për kryerjen e punëve bashkëpunues në grup

Koordinim me përgjegjësin e punishtes

Apliko ne kete pozite te lire te punes. Dergo informacionet tuaja duke plotesuar formen e me poshtme dhe ne do te ju kontaktojme sa me shpejte rreth detajeve tjera.

Jeni pranuar ne kete pozite? Aplikoni per vize pune. Dergo informacionet tuaja duke plotesuar formen e me poshtme dhe ne do te ju kontaktojme sa me shpejte rreth detajeve tjera.

Keni nevoje per resume para se te aplikoni per kete pozite te lire? Plotesojeni formen e meposhtme dhe ne do te ju krijojme resumen per ju.

Shpallje Tjera

Rreth Nesh

HR Consultancy Kosova ofron shërbime të klasit botëror në Kosovë, duke kontribuar në këtë industri në ngritjen e vazhdueshme të cilësisë së shërbimeve të BNj në Kosovë si industri relativisht e re.