Mjeshtër Fasade

Detajet e punës

Përshkrimi punës:

 Fasada e një ndërtese është faqja e jashtme ose muri i jashtëm i ndërtesës. Fasadat

 Ndërtohen nga materiale të tilla si, por pa u kufizuar në, tulla, druri, betoni,

 Qelqi, çeliku ose muri i perdes.

Kriteret:

 Minimumi 3 vite përvojë pune

 Aftësi koordinuese të punë

 Puna në ekip

Apliko ne kete pozite te lire te punes. Dergo informacionet tuaja duke plotesuar formen e me poshtme dhe ne do te ju kontaktojme sa me shpejte rreth detajeve tjera.

Jeni pranuar ne kete pozite? Aplikoni per vize pune. Dergo informacionet tuaja duke plotesuar formen e me poshtme dhe ne do te ju kontaktojme sa me shpejte rreth detajeve tjera.

Keni nevoje per resume para se te aplikoni per kete pozite te lire? Plotesojeni formen e meposhtme dhe ne do te ju krijojme resumen per ju.

Shpallje Tjera

Rreth Nesh

HR Consultancy Kosova ofron shërbime të klasit botëror në Kosovë, duke kontribuar në këtë industri në ngritjen e vazhdueshme të cilësisë së shërbimeve të BNj në Kosovë si industri relativisht e re.