Ujesjëlles(Plumber)

Detajet e punës

Përshkrimi i punës:

Mirëmban dhe riparon komponentët e përgjithshëm të hidraulikës duke
përfshirë tualetet, urinalët, rubinetat, gypat e zorrëve dhe kanalet e
kanalizimeve.

Instalon, riparon ose zëvendëson linjat e ujit të ngrohtë dhe
të ftohtë të brendshëm.


Kriteret:

Minimumi 3 vite përvojë pune
Aftësi koordinuese të punë
Puna në ekip

Apliko ne kete pozite te lire te punes. Dergo informacionet tuaja duke plotesuar formen e me poshtme dhe ne do te ju kontaktojme sa me shpejte rreth detajeve tjera.

Jeni pranuar ne kete pozite? Aplikoni per vize pune. Dergo informacionet tuaja duke plotesuar formen e me poshtme dhe ne do te ju kontaktojme sa me shpejte rreth detajeve tjera.

Keni nevoje per resume para se te aplikoni per kete pozite te lire? Plotesojeni formen e meposhtme dhe ne do te ju krijojme resumen per ju.

Shpallje Tjera

Rreth Nesh

HR Consultancy Kosova ofron shërbime të klasit botëror në Kosovë, duke kontribuar në këtë industri në ngritjen e vazhdueshme të cilësisë së shërbimeve të BNj në Kosovë si industri relativisht e re.